SE GODE TILBUD UNDER KATEGORIERNE TILBUD, OUTLET & AFHENT SELV TILBUD

Om os

VELKOMMEN TIL SANZLIVING.DK

Sanzliving.dk ApS - Webshop & Interiørbutik, der fohandler moderne design interiør og belysning. Sanzliving.dk har beliggenhed i Ikast, hvor vi til dagligt er en del af Elexperten.dk, som er autoriseret el-installatør. Vi forhandler et stort udvalg af klassiske og moderne designlamper, samt møbler og boligtilbehør. Vores stil er et mix mellem flotte klassiske designs og moderne trends.

 

 

Sanzliving.dk forhandler et stort udvalg af moderne og klassiske designlamper fra både danske og udenlandske designbrand, heriblandt kan nævnes desiglamper fra Light Point, Le Klint, Verpan, Normann Copenhagen, Frandsen Lighting, Luceplan, Delta Light, Kreon, David Super-Light, Antidark, SG Armaturen mf. Fra Lampefeber forhandler vi designmærkerne; Studio Italia Design, Marset Barcelona, Fabbian, Lumini, Grupa Products, chors, Martinelli Luce, Eggerlicht, Nyta, IP44.DE, Top Light. 

Udover designlamper forhandler vi også boliginteriør og møbler fra blandt andet House Doctor, Bloomingville, Hübsch og Normann Copenhagen. 

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis i har konkrete forespørgsler eller ønsker, så hjælper vi gerne med råd og vejledning, samt en god pris på de ønskede varer.

KONTAKT & ÅBNINGSTIDER

KONTAKT:

Vi kan kontaktes på telefonen på hverdage mellem 9 og 15.30 og på fredage mellem 9 og 14. I tilfælde af, at vi ikke kan tage telefonen, kontakt os venligst på mail, så skal vi nok ringe tilbage hurtigst muligt. Vi besvarer så vidt muligt alle henvendelser på mail dagligt i løbet af dagen. Når det er muligt, besvarer vi også henvendelser udenfor vores åbningstider, så send os bare en mail, hvis du har spørgsmål, eller brug for hjælp og vejledning vedrørende valg af lamper eller andet interiør.

 

GENNERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: Sanzliving.dk ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR. Nr: 36061197
Adresse: Industrivej 34, 7430 Ikast
E-Mailadresse: info@sanzliving.dk
Telefonnummer: 51880504
Etableringsår: 2014