SE VORES MANGE GODE TILBUD PÅ KENDTE DESIGN MÆRKER

Om os

VELKOMMEN PÅ SANZLIVING.DK

Sanzliving.dk ApS - Webshop & Interiørbutik, der fohandler moderne design interiør og belysning. Sanzliving.dk har beliggenhed i Ikast, hvor vi til dagligt er en del af Elexperten.Dk, autoriseret el-installatør. Vi forhandler et stort udvalg af klassiske og moderne designlamper, samt møbler og boligtilbehør. Vores stil er et mix mellem flotte klassiske designs og moderne trends.

 

Sanzliving.dk forhandler et stort udvalg af moderne og klassiske designlamper fra både danske og udenlandske designbrand, heriblandt kan nævnes desiglamper fra Light Point, Le Klint, Verpan, Normann Copenhagen, Frandsen Lighting, Luceplan, Delta Light, Kreon, David Super-Light, One, SG Armaturen mf. Fra Lampefeber forhandler vi designmærkerne; Studio Italia, Marset, Fabbian, Lumini, Structures, Aros Design, Grupa Products, Nyta, Oligo, IP44.DE, Top Light. 

Udover designlamper forhandler vi også møbler. Vi forhandler blandt andet møbler fra Normann Copenhagen, Verpan, Bloomingville, House Doctor samt L'abbate. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis i har konkrete forespørgsler eller ønsker, så hjælper vi gerne med at udarbejde en pris på de ønskede varer. Vi hjælper også gerne med råd og vejledning til dine belysningsprojekter samt tilbudsgivning.

KONTAKT & ÅBNINGSTIDER

KONTAKT:

Vi kan kontaktes på telefonen på hverdage mellem 9 og 15.30 og på fredage mellem 9 og 14. I tilfælde af, at vi ikke kan tage telefonen, kontakt os venligst på mail, så skal vi nok ringe tilbage hurtigst muligt. Vi besvarer så vidt muligt alle henvendelser på mail dagligt i løbet af dagen. Når det er muligt, besvarer vi også henvendelser udenfor vores åbningstider, så send os bare en mail, hvis du har spørgsmål, eller brug for hjælp og vejledning vedrørende valg af lamper eller andet interiør.